Opinió dels grups municipals

Grup municipal PSC

Per un ensenyament públic de qualitat

Un pilar bàsic de l’estat del benestar és l’educació i pels socialistes és una prioritat. No  per la Generalitat d’Artur Mas ni Juntsxsi, que des del curs 12/13, han deixat de complir amb elpressupost. Hem sabut que el Departament d’Ensenyamentva transferir més de 81 M€ destinats ales escoles bressol públiques cap a l'escola concertada, el que va significar que les llars d'infants perdessin més del 85% dels recursos econòmics. Van ser  els ajuntaments qui fessin front a la part corresponent d’aquests finançament,en alguns casos havent de tancar llars. El nostre ajuntament ha estat assumint aquest finançament sense apujar  quotes a les famílies, gràcies a una bona gestió dels recursos propis,perquè creiem en la igualtat  d’oportunitats. Reivindiquem que el diner públic es destini a lo públic, i veiem que la Generalitat no creia ni creu, en un ensenyament públic  de 0-3 anys i va reduir o  anul·lar les possibilitats de molts infants d'accedir a una educació  en aquest tram d’edat.Estem davant d’un greuge més a l’educació pública i de qualitat sense la qual no aconseguirem una societat cohesionada i justa.

 www.alteucostat.info              www.facebook.com/socialistesmonjos

 Actualització: abril 2017

Grup municipal de PA-CUP

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Twitter @PACUPSMM

Facebook/pobleactiusmm

Actualització: abril 2017

PACUP
PACUP

Grup municipal d'ERC

Junqueras: ‘Tot està preparat per fer el referèndum’

El president d’Esquerra Republicana i vicepresident del Govern de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha reiterat que “el Govern ho té tot preparat per tirar endavant el referèndum”.

Junqueras ha valorat les declaracions del president del partit socialista que ha assegurat que denunciaràels pressupostos del Govern de la Generalitat: “Malauradament el partit socialista sempre decideix posar-se al costat d’aquells que no ens volen deixar votar, com és el cas del PP,  i no pas al costat dels ciutadans de Catalunya que volen exercir els drets fonamentals com és el dret de vot”.Es tracta de ser demòcrata o no ser-ho, que tothom pugui votar i decidir què vol ser, els del Sí i els del No.

Junqueras ha assegurat que els socialistes del PSC/PSOE s’allunyen de la seva història, “sens dubte, el PSC s’ha allunyat molt, molt, molt, del que va ser la seva història i del que hauria de ser el seu futur”.Com exemple al Ple el passat dia 13 de març els socialistes de l’ajuntament de Santa Margarida i els Monjosvan votar a favor del referèndum al Sàhara.Al mateix ple van votar en contra del referèndum a Catalunya.

http://smmonjos.esquerrarepublicana.cat   

 Actualització: abril 2017

Grup municipal de CIU

El grup de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos no ha lliurat cap escrit d'opinió per a aquest espai ni per a la revista Nosaltres.

 

Actualització: abril 2017