General

 1. foto grup regidors consistori 2019-2023
  04/07/2019
  El primer ple de la nova legislatura va servir per aprovar el cartipàs municipal que regirà els pròxims quatre anys i es va donar compte de la proposta d’organització de l’Ajuntament sortit de les darreres eleccions del 26 de maig. Els acords d’organització d’inici de mandat, la periodicitat dels plens i el nomenament dels càrrecs dependents del ple, juntament amb la composició de la comissió informativa general, la comissió especial de comptes i la mesa de contractació permanent, van ser aprovats amb els set vots del PSC i s’hi van afegir els de les representants de PA-CUP i JuntsxCat, mentre que aquests punts van tenir el vot en contra o l’abstenció d’ERC. En el mateix ple també es va donar compte de la constitució dels grups municipals i les assignacions per a cada grup.
  Arxivat a: General
 2. ple constiutució ajuntaments 2019
  01/07/2019
  Avui a les set de la tarda està convocat el primer ple de la nova legislatura en el que es durà a aprovació el cartipàs municipal per als pròxims quatre anys.
  Arxivat a: General
 3. 26/06/2019
  En base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s'ha activat el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per Onada de calor.
  Arxivat a: General
 4. 25/06/2019
  Des d'aquest mes de juny i fins a final d'octubre es poden sol·licitar ja les subvencions per a l'arranjament dels habitatges i ajudes tècniques adreçades a majors de 65 anys i a persones amb discapacitat. L'Ajuntament va aprovar el mes d'abril passat una consignació de 15.000€ per aquest concepte i se centra en les actuacions que s'hagin dut a terme des de l'1 de novembre del 2018 fins al 31 d'octubre del 2019.
  Arxivat a: General
 5. plànol general sala
  19/06/2019
  El nou Ajuntament sortit de les eleccions del 26 de maig passat ha reorganitzat les àrees amb un departament de nova creació. Amb la legislatura s'estrenarà una regidoria de Transparència i Participació Ciutadana que s'incorporarà a la resta de carteres distribuïdes entre els set regidors de l'equip de govern.
  Arxivat a: General
 6. visitants fira remeiart
  14/06/2019
  El Remeiart encara el seu darrer cap de setmana amb els ulls posats en la Fira que durant tot el diumenge concentrarà els amants de les herbes remeieres i tot el que l’envolta al Castell de Penyafort.
  Arxivat a: General
 7. foguera st joan
  04/06/2019
  Els col·lectius (entitat, associació, barri...) interessats en l’encesa de fogueres la nit de Sant Joan hauran de sol·licitar l’autorització a l’Ajuntament abans del dia 14 de juny de 2019 Segons instruccions del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya (DARP), no s'admetran sol·licituds fora de termini. Caldrà determinar: el lloc precís on es proposa fer la foguera (coordenades UTM) i l’hora d’encesa i la durada aproximada de la foguera la nit del 23 al 24 de juny. La sol·licitud l’ha de signar una persona responsable major d’edat.
  Arxivat a: General
 8. ESVORANC CAL rUBIÓ
  31/05/2019
  Els treballs que està efectuant la companyia del gas a la calçada de la carretera de Cal Rubió han provocat una inestabilitat en un punt localitzat del terreny que ha obligat a tallar la circulació de vehicles en aquesta via.
  Arxivat a: General
 9. Lola Sánchez 100 anys
  30/05/2019
  Lola Sánchez, veïna de Santa Margarida i els Monjos, va néixer el 29 de maig del 1919 i ahir va complir 100 anys. L'alcaldessa, Imma Ferret, i la regidora de la Gent Gran, Filo Martínez, la van visitar en nom de l'Ajuntament per felicitar-la.
  Arxivat a: General
 10. eleccions municipals 2019
  27/05/2019
  El PSC va revalidar la victòria a les urnes en la convocatòria de les eleccions municipals per majoria absoluta. Ho va fer amb 7 regidors davant els 4 que va aconseguir ERC, mentre que PA-CUP es queda amb un representant igual que Junts x Cat. La candidatura de Ciudadanos no va aconseguir representació municipal a Santa Margarida i els Monjos. Pel que fa a les eleccions al Parlament Europeu, en aquesta ocasió la llista del PSOE va ser la més votada en una jornada marcada per un augment de la participació de gairebé divuit punts respecte el 2014.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 22 Següent