Festes i Tradicions

 1. ermita Penyafel
  25/03/2021
  Tot i les restriccions vigents a causa de la pandèmia, la celebració dels actes de Setmana Santa i Pasqua al municipi tiren endavant adaptats a la situació sanitària del moment.
  Arxivat a: Festes i Tradicions
 2. Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
  05/02/2021
  Santa Margarida i els Monjos proposa aquest any viure un carnaval confinat, adaptat a les circumstàncies provocades per la pandèmia. La proposta ha estat elaborada conjuntament per les entitats de carnaval del municipi, l’associació Comerç del Foix i...
  Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància, Joventut, Turisme
 3. premis concurs pessebres 2020
  07/01/2021
  Ahir es va donar a conèixer el resultat del concurs en les dues modalitats, pessebres i tions, i l'alcaldessa, Imma Ferret, i la regidora de Cultura, Esther Marmaneu, van oferir el reconeixement virtual als guanyadors i guanyadores de cada categoria.
  Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions
 4. reis21
  05/01/2021
  Els Reis d'Orient no faltaran a la seva cita amb els infants de Santa Margarida i els Monjos, tot i la situació excepcional que provoca la pandèmia. Enguany, per raons de seguretat, no es pot fer la cavalcada, però el municipi igualment donarà la benvinguda als Reis amb un acte de recepció al recinte acotat, a l'aire lliure, amb control d'aforament i cita prèvia al pàrquing del pavelló municipal. Així mateix, el Reis arribaran també a la Ràpita, amb una recepció en un recinte delimitat a la plaça Ramon Cabré.
  Arxivat a: Festes i Tradicions
 5. reis 2021
  29/12/2020
  L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos substituirà la cavalcada dels Reis d’Orient del 5 de gener per una plantada de carrosses i seguici reial al pàrquing del pavelló municipal. Les indicacions de Protecció Civil a causa de la situació sanitària han obligat a repensar l’arribada i la recepció als Reis, de manera que es podran veure igualment però en un recinte acotat, a l’aire lliure, amb aforament limitat i cita prèvia.
  Arxivat a: Festes i Tradicions
 6. web Nadal
  23/11/2020
  Ja està disponible l'accés a la nova pàgina web de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos que recull tota la informació relacionada amb les festes de Nadal al municipi.
  Arxivat a: Festes i Tradicions
 7. 16/11/2020
  L'Ajuntament ha publicat les bases per participar en el concurs de pessebres i tions 2020
  Arxivat a: Festes i Tradicions
 8. programa festa major la Ràpita 2020
  30/07/2020
  Del 31 de juliol al 2 d'agost la Ràpita celebrarà la seva Festa Major d'estiu. El programa inclou una dotzena d'actes la gran majoria dels quals es podran seguir de manera virtual a causa de les mesures de seguretat obligades per la pandèmia del Covid19.
  Arxivat a: Festes i Tradicions
 9. ball de lluïment 2020
  21/07/2020
  El correfoc a càrrec del Drac dels Monjos i el Ball de Diables dels Monjos Spantus va posar punt i final ahir a la nit a la Festa Major 2020 dels Monjos, una celebració enguany diferent i adaptada a la situació sanitària actual a causa de la Covid_19.
  Arxivat a: Festes i Tradicions
 10. fm monjos 2020
  17/07/2020
  Avui comença la Festa Major dels Monjos, una festa que se celebrarà de manera simbòlica a causa de les restriccions obligades per la pandèmia del Covid19.
  Arxivat a: Festes i Tradicions
Anterior Pàgina 3 de 12 Següent