Cultura

 1. Ciarga
  16/05/2017
  Aquest cap de setmana es durà a terme una jornada de portes obertes al Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la guerra aèria (CIARGA) amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus.
  Arxivat a: Cultura, General, Memorial Democràtic, Turisme
 2. Medievalitza't
  15/05/2017
  L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha preparat per aquest dissabte una nova edició de les jornades ‘Surt al carrer i munta’t-ho bé’ que cada any es celebren al municipi, amb activitats adreçades a petits i grans.
  Arxivat a: Cultura, General, Joventut
 3. Jornades sant Jordi
  20/04/2017
  L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha organitzat una àmplia programació d’activitats de sant Jordi que es duran a terme durant tot el cap de setmana al municipi.
  Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
 4. sant Jordi 2017
  10/04/2017
  Abril i sant Jordi van lligats a un gran reguitzell d’activitats que enguany arriben a Santa Margarida i els Monjos amb la novetat d’una proposta cultural per la matinal de la diada de la rosa i el llibre.
  Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, Fires i comerç, General
 5. Aplec penyafel
  05/04/2017
  Arriba el temps de Pasqua i amb ell tot un seguit d’activitats tradicionals en aquestes dates.
  Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Turisme
 6. Castell de Penyafort
  14/03/2017
  Els ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos, Olèrdola i Castellet i la Gornal presentaran aquest diumenge la ruta dels Castells de Marca al Penedès.
  Arxivat a: Cultura, esports, General, Medi ambient, Turisme
 7. Inauguració exposició El Racó de l'Artista
  11/03/2017
  Durant aquest mes de març es podrà veure a la Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos l’exposició commemorativa del cinquè aniversari del Racó de l’artista
  Arxivat a: Cultura, General
 8. Espai municipal Antistiana
  06/03/2017
  El proper diumenge 12 de març es durà a terme a la Ràpita la festa d'inauguració de les remodelacions dutes a terme a l'espai Antistiana, que des d'ara acollirà una àmplia programació d'activitats de cultura i lleure, exposicions i propostes formatives. El nou rumb de l'espai coincideix amb el desè aniversari de la seva inauguració i el del Biblio@ccés situat a la primera planta.
  Arxivat a: Cultura, General
 9. Fm hivern Ràpita
  17/01/2017
  La Ràpita celebra aquest cap de setmana la seva festa major d’hivern en honor del copatró Sant Raimon de Penyafort, amb activitats que s’allargaran tot el cap de setmana. Tots els actes, excepte l’ofici es duran a terme al Centre Cultural i Recreatiu...
  Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions
 10. JOSEP CAPELLADES
  17/01/2017
  Aquesta passada nit ha mort Josep Capellades Sala, un dels últims mecànics de l’aviació de la República i autor del llibre autobiogràfic ‘Memòries d’un mecànic de l’aviació republicana’, editat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida ...
  Arxivat a: Cultura, Memorial Democràtic
Anterior Pàgina 2 de 2