participació ciutadana

 1. Mercat Intercanvi de roba
  24/05/2017
  Santa Margarida i els Monjos celebrarà aquest diumenge una nova edició del mercat d’intercanvi de roba i complements a la plaça de Pau Casals.
  Arxivat a: General, participació ciutadana
 2. jo deicideixo
  23/05/2017
  El proper 27 de maig engega la campanya “JO DECIDEIXO un festa lliure d’agressions sexistes” en la que es durà a terme una jornada festiva que començarà a les 7 de la tarda, al Molí del Foix, amb la representació de l’obra de teatre “Divorciades, eva...
  Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Joventut, participació ciutadana
 3. Foto Jordi Pareto UAB
  20/04/2017
  L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha obtingut el la menció dels segells Infoparticipa, la distinció que reconeix la qualitat i la transparència de la comunicació pública municipal i que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (LPCCP).
  Arxivat a: General, participació ciutadana, Política
 4. Audiència Municipal
  06/04/2017
  L’Ajuntament ha celebrat aquest dilluns la primera sessió d’audiència publica municipal d’aquest any 2017.
  Arxivat a: General, participació ciutadana, Política
 5. audiència pública
  28/03/2017
  L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos celebrarà aquest proper dilluns dia 3 d’abril una nova sessió d’audiència publica municipal, la primera d’aquest any 2017.
  Arxivat a: General, participació ciutadana, Política
 6. Participació
  22/03/2017
  L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos obre un procés de consulta ciutadana per a l’elaboració dels nous reglaments del servei de La Biblioteca i del mercat de venda no sedentària, així com per a la regulació de l’ocupació de la via pública amb...
  Arxivat a: General, participació ciutadana
Anterior Pàgina 2 de 2