Notícies

 1. ple juliol 20
  15/07/2020
  El ple de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos va aprovar per unanimitat la redacció d’un nou Pla Local d’Habitatge que permetrà definir els objectius, els programes i estratègies d’actuació en aquest àmbit els 6 anys de vigència que marca la llei.
  Arxivat a: General
 2. sala de plens
  10/07/2020
  Tres mesos després, les sessions plenàries tornen a l'edifici de l'ajuntament de manera presencial, després que les darreres s'hagin fet telemàticament. Amb tot, el ple es farà sense públic però l'emissió es podrà seguir, com sempre, en streaming.
  Arxivat a: General
 3. 10/07/2020
  Les inscripcions als diferents cursos que s'ofereixen a l'escola d'adults Fina Garcia Mateu de Santa Margarida i els Monjos es podran fer per primer cop de manera telemàtica.
  Arxivat a: Ensenyament
 4. pati masia covid
  10/07/2020
  Davant les dades epidemiològiques de les darreres hores, l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos emet un comunicat sobre la Festa Major dels Monjos 2020 simbòlica en el que aposta per una celebració que combina els actes presencials amb els virtuals.
  Arxivat a: Festes i Tradicions
 5. cartell obligatorietat de mascaretes
  08/07/2020
  A partir de dijous 9 de juliol serà obligatori a tot Catalunya l'ús de mascareta, tant a l'interior com a l'espai públic i encara que es respecti la distància de seguretat.
  Arxivat a: General, Coronavirus
 6. piscina inflable
  06/07/2020
  Després del període de confinament i la incertesa sobre el funcionament de les piscines públiques, s’ha detectat un augment de la compra de piscines inflables, desmuntables o portàtils per part de la ciutadania. Davant aquesta circumstància, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos es vol fer ressò del perill que representa la instal·lació de piscines inflables, desmuntables o portàtils en terrasses o cobertes d’edificis, segons ha alertat el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona.
  Arxivat a: General
 7. polígon industrial
  03/07/2020
  L'Ajuntament ha aprovat la convocatòria de subvencions a empreses del municipi per al foment de l'ocupació local. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de desembre de 2020 o fins que s’exhaureixi el crèdit disponible.
  Arxivat a: Economia
 8. Noves propostes turístiques al municipi
  03/07/2020
  Santa Margarida i els Monjos ha estrenat aquest mes de juny una web dedicada exclusivament al turisme. A l’adreça www.turismesmmonjos.cat s’hi pot trobar tota la informació sobre la descoberta de l’entorn, des del castell de Penyafort al parc del Foi...
  Arxivat a: Turisme
 9. 01/07/2020
  L’Ajuntament ha obert la convocatòria d’ajuts per arranjaments a les llars i ajudes tècniques destinats a persones grans i persones discapacitades de Santa Margarida i els Monjos. Les sol·licituds es podran presentar fins el 30 de setembre a través del web de l’Ajuntament o presencialment a les dependències de Serveis Socials (Sant.Josep, 1 i 93 898 08 71)
  Arxivat a: General
 10. informàtica
  01/07/2020
  Avui, dia 1 de juliol, comença el termini d'inscripcions als cursos de l'escola d'adults de Santa Margarida i els Monjos, que s'allargarà fins el dia 15 de juliol.
  Arxivat a: Ensenyament
Anterior Pàgina 2 de 38 Següent