Notícies

 1. 25/06/2019
  Des d'aquest mes de juny i fins a final d'octubre es poden sol·licitar ja les subvencions per a l'arranjament dels habitatges i ajudes tècniques adreçades a majors de 65 anys i a persones amb discapacitat. L'Ajuntament va aprovar el mes d'abril passat una consignació de 15.000€ per aquest concepte i se centra en les actuacions que s'hagin dut a terme des de l'1 de novembre del 2018 fins al 31 d'octubre del 2019.
  Arxivat a: General
 2. plànol general sala
  19/06/2019
  El nou Ajuntament sortit de les eleccions del 26 de maig passat ha reorganitzat les àrees amb un departament de nova creació. Amb la legislatura s'estrenarà una regidoria de Transparència i Participació Ciutadana que s'incorporarà a la resta de carteres distribuïdes entre els set regidors de l'equip de govern.
  Arxivat a: General
 3. visitants fira remeiart
  14/06/2019
  El Remeiart encara el seu darrer cap de setmana amb els ulls posats en la Fira que durant tot el diumenge concentrarà els amants de les herbes remeieres i tot el que l’envolta al Castell de Penyafort.
  Arxivat a: General
 4. presentació nova maquinària servei de neteja
  11/06/2019
  La Fundació Mas Albornà ha presentat la nova maquinària que utilitza per a la neteja viària de Santa Margarida i els Monjos. L’entitat, que aquest any ha tornat a guanyar el concurs per realitzar la neteja viària al municipi per als pròxims quatre anys, ha incorporat maquinària d’última generació al servei que presta des de fa dotze anys. Una escombradora autopropulsada d’aspiració i un vehicle elèctric d’hidroneteja són les dues màquines que ja utilitzen els operaris.
  Arxivat a: Via Pública
 5. foguera st joan
  04/06/2019
  Els col·lectius (entitat, associació, barri...) interessats en l’encesa de fogueres la nit de Sant Joan hauran de sol·licitar l’autorització a l’Ajuntament abans del dia 14 de juny de 2019 Segons instruccions del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya (DARP), no s'admetran sol·licituds fora de termini. Caldrà determinar: el lloc precís on es proposa fer la foguera (coordenades UTM) i l’hora d’encesa i la durada aproximada de la foguera la nit del 23 al 24 de juny. La sol·licitud l’ha de signar una persona responsable major d’edat.
  Arxivat a: General
 6. ESVORANC CAL rUBIÓ
  31/05/2019
  Els treballs que està efectuant la companyia del gas a la calçada de la carretera de Cal Rubió han provocat una inestabilitat en un punt localitzat del terreny que ha obligat a tallar la circulació de vehicles en aquesta via.
  Arxivat a: General
 7. Lola Sánchez 100 anys
  30/05/2019
  Lola Sánchez, veïna de Santa Margarida i els Monjos, va néixer el 29 de maig del 1919 i ahir va complir 100 anys. L'alcaldessa, Imma Ferret, i la regidora de la Gent Gran, Filo Martínez, la van visitar en nom de l'Ajuntament per felicitar-la.
  Arxivat a: General
 8. eleccions municipals 2019
  27/05/2019
  El PSC va revalidar la victòria a les urnes en la convocatòria de les eleccions municipals per majoria absoluta. Ho va fer amb 7 regidors davant els 4 que va aconseguir ERC, mentre que PA-CUP es queda amb un representant igual que Junts x Cat. La candidatura de Ciudadanos no va aconseguir representació municipal a Santa Margarida i els Monjos. Pel que fa a les eleccions al Parlament Europeu, en aquesta ocasió la llista del PSOE va ser la més votada en una jornada marcada per un augment de la participació de gairebé divuit punts respecte el 2014.
  Arxivat a: General
 9. candidates eleccions municipals 2019
  23/05/2019
  Un total de 5.160 electors estan cridats de nou aquest diumenge a les urnes per decidir quina serà la composició de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos durant la pròxima legislatura. El mateix dia coincideix una altra convocatòria electoral, la del Parlament Europeu, que en aquesta ocasió, al municipi, té un cens de 5.151 persones amb dret a vot.
  Arxivat a: General
 10. cartell wifipublica
  17/05/2019
  Santa Margarida i els Monjos és un del prop d'un centenar de municipis de tot Catalunya que rebrà 15.000€ per tal d'instal·lar una xarxa de wifi pública i gratuïta en diferents espais d'interès públic de la població. Així ho ha donat a conèixer la Comissió Europea, que ha publicat un llistat amb els 3.400 municipis d'arreu d'Europa que es beneficiaran d'aquesta aportació econòmica.
  Arxivat a: General
Anterior Pàgina 2 de 24 Següent