Homenatge a Pau Casals

25/10/2021

Com a cloenda se celebrarà un concert de músiques de pel·lícules

Santa Margarida i els Monjos commemora el cinquantè aniversari de la presentació de l’Himne a les Nacions Unides, compost per Pau Casals.

Per homenatjar l’efemèride des del 7 d’octubre s’ha pogut visitar l’exposició ‘Pau Pau la lluita pacífica d’un artista per la pau’ a la Casa de Cultura Mas Catarro, que estarà oberta al públic fins al dia 28 d’aquest mes.

El mateix dia 28 d’octubre a les 19 h, com a cloenda es farà un concert de músiques de pel·lícules a la Casa de la Cultura Mas Catarro a càrrec del quartet de corda La Musiqueta. L’accés al concert serà lliure però amb aforament limitat. Les persones que ho desitgin podran inscriure's prèviament a https://bit.ly/2Xyyodj

Al llarg del mes s'han dit a terme diverses activitats relacionades, des d'un taller infantil fins a un acte commemoratiu a la Plaça de Pau Casals, així com visites guiades relacionades amb la figura de Pau Casals dins el context de la Guerra Civil.

Arxivat a: Cultura
Cloenda homenatge a Pau Casals