Mostra artística Sant Raimon de Penyafort 2022

13/10/2021

L'Ajuntament ha donat a conèixer les bases de la convocatòria de la 38a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort, d'adults i joves, i la 6a edició en categoria infantil

La Mostra Artística arrenca el seu procés en sis modalitats: dibuix, pintura, ceràmica, escultura, fotografia i il·lustració digital, amb una categoria per a joves de 12 a 18 anys en les modalitats de dibuix, pintura, ceràmica, fotografia i il·lustració digital.

Les obres es lliuraran a la Casa de Cultura Mas Catarro, del dia 10 al 17 de desembre de dimarts a divendres de 15 a 20 h i el 16 de desembre de 2021 de 10 a 13 h amb cita prèvia. En el moment de dipositar les obres es farà lliurament d’un resguard.

A la mostra infantil podran participar-hi tots els nens i nenes que tingui matrícula en alguna de les tres escoles del municipi o amb empadronament al municipi i comprèn la modalitat de dibuix, repartida en quatre categories en funció del curs.

Les obres es lliuraran a l’escola on està matriculat l’alumnat. Els infants amb empadronament però que no cursin estudis al municipi, poden lliurar-les a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h. El termini d’admissió de les obres de la categoria infantil finalitza el dia 16 de desembre de 2021, a les 16.30 h.

L’exposició de totes les obres presentades es farà per diferents espais de la Casa de Cultura Mas Catarro, a l’avinguda de Mas Catarro, s/n de Santa Margarida i els Monjos. La Mostra s’obrirà al públic el 14 de gener a les 19 h amb un acte d’inauguració, el veredicte del jurat i l’acte de lliurament de premis, es farà el 29 de gener a les 19 h i l’exposició restarà oberta fins al 4 de febrer. 

L’horari d’obertura de l’exposició serà els dilluns de 18 h a 21 h, de dimarts a divendres de les 15 h a les 21 h i com a excepció s’obrirà el diumenge 16 de gener de 10 h a 13 h a la Casa de Cultura Mas Catarro.

Enllaç a les inscripcions a https://bit.ly/3o3K7vl.

 

Arxivat a: Cultura, General
38a Mostra Artística

Arxius adjunts