Reserva de tiquets i capta de la Festa Major dels Monjos

06/07/2021

S’apropa la Festa Major 2021 als Monjos i la coordinadora de balls organitza diversos punts de venda del programa i el merchandising d’aquest any. 

 La venda serà a partir del dijous 8 i fins al diumenge 11 de juliol. El primer dia de venda la capta s’instal·larà a la Biblioteca Municipal, can Macià i Costa Daurada de 19 h a 21 h. Divendres a la tarda, des de les 19 h i fins les 21 h, podreu comprar el programa i el merchandising a Ca l'Antich i a la plaça de les Vinyes i el dissabte 10, de 18 h a 21 h, els trobareu a Cal Salines, rambla de Penyafel i plaça de Pau Casals. El darrer dia de venda serà diumenge 11 de juliol d’11 h a 13 h davant de l’ajuntament.

 Els diners de la capta es destinaran als balls que fan l’aniversari aquest any.

 La reserva d’entrades del concert de Xiula i la compra del de Buhos es farà els dies 12 i 13 de juliol a la parada que s’instal·larà a la plaça de Pau Casals, de 19 h a 21 h. Les entrades restants es podran reservar i comprar a partir del 14 de juliol a la pàgina web de l’ajuntament.

 

Arxivat a: Festes i Tradicions, General
Capta FM 2021