Obert el període de sol·licitud de subvencions per arranjaments a les llars i ajudes tècniques per a persones grans i discapacitades

08/06/2021

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat un any més la convocatòria d’ajuts per arranjaments a les llars, ajudes tècniques i suport a l'autonomia personal destinats a persones discapacitades i/o persones depenents

Els ajuts volen facilitar reformes bàsiques als habitatges i garantir les condicions de seguretat, higiene i habitabilitat mínimes, afavorint l’accessibilitat i les condicions de vida de la persona dins de la llar. I també volen alleugerir la despesa corresponent als arranjaments a les llars i adquisició d’ajudes tècniques dels diversos col·lectius especificats.

Les sol·licituds per a rebre els ajuts es poden demanar fins al 30 de setembre de 2021, telemàtica o presencialment

Tota la informació dels criteris, les bases i sobre com tramitar els ajuts aquí.

Arxivat a: General
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos