Entra en servei el primer punt de càrrega de vehicles elèctrics del municipi

17/03/2021

Amb l’establiment de la connexió elèctrica enllestida, el servei de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics situat a l’aparcament públic de l’avinguda Catalunya ja ha entrat en funcionament.

El ple del mes de febrer en va aprovar el reglament d’ús segons el qual el punt abastirà d’energia elèctrica els vehicles elèctrics o híbrids endollables. Per tal de fer ús d’aquest servei és necessari donar-se d’alta en una aplicació per a telèfon mòbil. Un cop registrat, l’usuari podrà fer les recàrregues il·limitades al punt de recàrrega del municipi i també a la resta de xarxes integrades, d’acord amb les tarifes establertes, en el cas que en tinguin.
Els vehicles només podran ocupar aquestes places per fer la recàrrega ja que són d’estacionament exclusiu. Cada usuari haurà d’utilitzar els cables de connexió de què disposa el vehicle. El temps màxim de permanència en el punt de recàrrega de vehicles serà
d’una hora. El punt, que podrà donar servei a dos vehicles simultàniament, de moment serà gratuït, tot i que es deixa la porta oberta a regular-ne en el futur el preu mitjançant una ordenança municipal.

Arxivat a: General
punt càrrega vehicles elèctrics