Relació de guanyadors i guanyadores de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort 2021

01/02/2021

Tot i que no es va poder fer el tradicional acte de lliurament de premis als guanyadors i guanyadores de les diferents categories de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort 2021, l'Ajuntament va fer un acte virtual i simbòlic de lliurament de guardons.

El palmarès de l'edició 2021 de la mostra ha premiat en la categoria de pintura d'adults i joves a Guillem Noya (1r premi); Juan Manuel Torres (2n premi) i Josep Millàs (3r premi). El premi local va ser per a Joan Querol, mentre que en categoria juvenil va quedar desert.

Pel que fa a la modalitat de dibuix: Màrius Masip (1r premi) i Manuel Viceo (2n premi). En categoria juvenil la guanyadora va ser Martina Jané.

En la modalitat de ceràmica: Mònica Vallespín (1r premi); Rebecca Puértolas (2n premi) i Montse Llanas (3r premi). Rubén Hiruelo va ser el guanyador juvenil.

En modalitat d'escultura: Sergi Aznar (1r premi) i José Miguel Resina (2n premi).

En fotografia: Raquel Hidalgo (1r premi); Josep Arnabat (2n premi); Biel Ledesma (juvenil), i Sílvia Isach (accèssit).

En il·lustració digital: Cristina Gallardo (1r premi) i Rocío Acedo (2n premi). Johan Bello va guanyar en categoria juvenil.

Pel que fa a la Mostra Infantil la relació de premis és:

En categoria de petits: Lluc Nadal Esteve (1r premi); Alan Romero (2n premi) i Paula Punzano (3r premi).

En la categoria de mitjans: Alexander García (1r premi); Sara Skifi (2n premi) i Nathan Martínez (3r premi).

En la categoria de grans: Pau Fontanals (1r premi); Ada Martín (2n premi), i Alejandro Martínez (3r premi).

Finalment els premis especials que atorga el jurat format per alumnes de les escoles del municipi són per a Joan Querol, en la modaliotat de pintura; Manuel Viceo, en dibuix; Rebecca Puértolas, en ceràmica; José Miguel Resina, en escultura; Míriam Díaz, en fotografia, i Cristina Gallardo, en il·lustració digital.

Cal recordar que en aquesta edició, un total de 116 obres de 63 artistes han concorregut al certamen per a adults: 39 obres de pintura, 21 de dibuix, 7 de ceràmica, 9 d'escultura, 29 de fotografia i 11 d'il·lustració digital. Pel que fa a la Mostra infantil, van ser 200 els dibuixos participants: 45 de la categoria de petits, 53 de mitjans i 102 de grans.

Arxivat a: Cultura
premis MA 2021