Canvi d’ubicació dels col·legis electorals el 14F per complir les mesures sanitàries

26/01/2021

Amb l’objectiu de poder aplicar les mesures sanitàries i evitar el risc de contagi, les votacions de les eleccions al Parlament de Catalunya previstes per al pròxim 14 de febrer es duran a terme en locals electorals diferents dels habituals.

Els espais escollits com a col·legi electoral són la Societat La Margaridoia, que tindrà dues meses; el Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, on hi haurà dues meses; el pavelló municipal, amb tres meses de votació, i la Casa de Cultura Mas Catarro, on s’hi ubicaran dues meses.

En aquesta ocasió, el vot per correu es podrà sol·licitar telemàticament a la web de Correus. Si s’opta per la via telemàtica serà necessari el certificat digital. L’Oficina del Cens Electoral enviarà per correu certificat el sobre amb la documentació per poder votar al domicili del sol·licitant. Quan es rebi la documentació electoral es podrà lliurar a l'empleat de Correus per evitar haver de desplaçar-se a l’oficina de Correus. 

Així mateix, la sol·licitud de voteu per correu es pot fer presencialment i sense cita prèvia a l’oficina de Correus de Santa Margarida i els Monjos, que fins el 12 de febrer atèn el públic dilluns, dimarts, dimecres i divendres de les 8h a les 14.45h, i els dijous també de 16.30h a les 19.45h.

Tota la informació sobre la convocatòria electoral i les mesures específiques en aquest enllaç.

 

Arxivat a: General
votació