Comença la 37a Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort

18/01/2021

“Llum & Art: La llum ens allunya de la fosca ignorància”, és el títol que defineix la 37a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort, una edició enguany condicionada per la pandèmia però que tira endavant amb totes les mesures de seguretat vigents.

Un total de 116 obres de 63 artistes concorren al certamen per a adults: 39 obres de pintura, 21 de dibuix, 7 de ceràmica, 9 d'escultura, 29 de fotografia i 11 d'il·lustració digital. Pel que fa a la Mostra infantil, són 200 els dibuixos participants: 45 de la categoria de petits, 53 de mitjans i 102 de grans.

Amb la voluntat que s’hi vegin reflectides totes les arts, l’organització ha apostat enguany per la creació d’un vídeo clip en el qual hi conflueixen la composició musical, que ha anat a càrrec de Roger Subirana; la dansa, amb la ballarina Clara Bonfill, i la imatge que hi posa l’artista Sílvia Isach a través d’un mapping.

L'exposició es pot veure fins el dia 5 de febrer en diferents espais de la Casa de Cultura Mas Catarro, de dimarts a divendres de les 15h a les 21h.

Arxivat a: Cultura
Mostra Artística 2021