Santa Margarida i els Monjos rep avui els Reis d'Orient

05/01/2021

Els Reis d'Orient no faltaran a la seva cita amb els infants de Santa Margarida i els Monjos, tot i la situació excepcional que provoca la pandèmia. Enguany, per raons de seguretat, no es pot fer la cavalcada, però el municipi igualment donarà la benvinguda als Reis amb un acte de recepció al recinte acotat, a l'aire lliure, amb control d'aforament i cita prèvia al pàrquing del pavelló municipal. Així mateix, el Reis arribaran també a la Ràpita, amb una recepció en un recinte delimitat a la plaça Ramon Cabré.

Per a tots aquells que no puguin assistir a la recepció que hi haurà als Monjos, l'Ajuntament farà una retransmissió en streaming de l'acte a través del seu canal de Youtube. Es podrà seguir en aquest enllaç.

Cal recordar que la retransmissió en directe començarà a les 18.30h i que a partir de les 19h, cada mitja hora se'n podrà veure la repetició.

El pàrquing del pavelló acollirà l'estrella d'Orient, els Reis i els seus patges, el carro amb tots els regals, la clau que lliurarà l'alcaldessa, el Patge Volador, la bústia per a les cartes i la Sutja, per tal que els infants i les seves famílies puguin fer el recorregut pel recinte amb totes les mesures de seguretat.

D'altra banda, a la Ràpita els Reis i el seu seguici també es podran veure a la plaça Ramon Cabré en un recinte acotat, amb un circuit a l'aire lliure, control d'aforament i cita prèvia, de les 18h a les 21h.

Arxivat a: Festes i Tradicions
reis21