Els infants podran veure els Reis d’Orient en un recinte a l’aire lliure, amb aforament limitat i cita prèvia

29/12/2020

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos substituirà la cavalcada dels Reis d’Orient del 5 de gener per una plantada de carrosses i seguici reial al pàrquing del pavelló municipal. Les indicacions de Protecció Civil a causa de la situació sanitària han obligat a repensar l’arribada i la recepció als Reis, de manera que es podran veure igualment però en un recinte acotat, a l’aire lliure, amb aforament limitat i cita prèvia.

El 5 de gener entre les 17.30h i les 20.30h es podrà veure el seguici reial, prèvia reserva, trucant al telèfon 93 898 02 11. La cita es podrà demanar, només per a nuclis familiars, els dies 30 de desembre i 4 i 5 de gener, de les 9h a les 14h. Les visites es faran en franges de 10 minuts i en grups de 40 persones. L’entrada es farà pel carrer M. Aurèlia Capmany i la sortida per l’avinguda de Cal Rubió.

Un grup de guies conduirà els visitants pel recinte per tal d’evitar aglomeracions. Amb tot, es demana als assistents puntualitat, que es respectin les franges assignades, les mesures higièniques i la distància per poder fer una visita segura. Durant el recorregut es podran veure les carrosses, els tres reis amb els seus patges, l’estrella d’Orient i la Sutja. Les fotografies es podran fer en un photocall especial per a l’ocasió.

D’altra banda, la recepció dels Reis d’Orient també es podrà seguir per streaming a través del canal de youtube de l’Ajuntament.

Pel que fa a la Ràpita, es farà una recepció estàtica el 5 de gener a la plaça Ramon Cabré, entre les 17.30h i les 21h. Els assistents s’hauran de registrar prèviament a través d’un formulari que trobareu en aquest enllaç https://bit.ly/3mQLuZS.

La rebuda es farà amb control d’aforament al recinte, que tindrà l’entrada pel carrer Antistiana, on hi haurà el control de temperatura, dispensador de gel i presa de dades de cada assistent. La sortida es farà per l’avinguda Penedès, a la banda de la Societat. L’organització ha previst que els infants podran pujar a l’escenari per donar la carta sense apropar-se als Reis i a la plaça hi haurà una zona acordonada per fer fotografies.

Tots dos actes estan subjectes a les indicacions del Procicat.

Arxivat a: Festes i Tradicions
reis 2021