L'Ajuntament presenta la 37a Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort

14/12/2020

Sota el títol “Llum & Art: La llum ens allunya de la fosca ignorància”, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos presenta la 37a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort.

Amb la voluntat que s’hi vegin reflectides totes les arts, l’organització ha apostat enguany per la creació d’un vídeo clip en el qual hi conflueixen la composició musical, que ha anat a càrrec de Roger Subirana; la dansa, amb la ballarina Clara Bonfill, i la imatge que hi posa l’artista Sílvia Isach a través d’un mapping.

 

La regidora de Cultura, Esther Marmaneu, ha destacat l’excepcionalitat d’aquesta edició en la qual es donarà especial rellevància a “la fusió de totes les arts” representat amb el vídeo clip i posant en valor la participació dels infants, que també tenen el seu protagonisme a través de la Mostra Artística Infantil.

 

Fins el dia 17 de desembre es poden presentar les obres en les diferents categories: dibuix, pintura, escultura, ceràmica, fotografia i il·lustració digital. En el cas del certamen infantil el termini de lliurament és el mateix i s’estableixen tres categories de la modalitat dibuix. Excepcionalment, enguany cal demanar cita prèvia per fer el lliurament.

 

La mostra s’obrirà al públic a la Casa de Cultura Mas Catarro el 15 de gener i es podrà veure fins el dia 5 de febrer. El veredicte del jurat i l’acte de lliurament de premis es farà el dia 29 de gener. Les bases es poden consultar a la web de l’Ajuntament.

D’altra banda, també s’ha presentat la nova web del servei de Joventut, Tangram (tangramjove.com), on s’hi pot trobar tota la informació referent al servei: què és el Tangram, l’equip humà, els serveis que ofereix, entitats juvenils i recursos tant per a joves, com professionals i famílies, entre d’altres.

Una de les eines que es troben a la web és una guia didàctica adreçada a mares, pares i famílies amb persones adolescents i que sota el nom de càpsules educatives Ziga-Zaga tracten temes com l’educació afectiva i sexual, educació digital saludable a l’entorn familiar, educar amb amor i límits, i com potenciar l’autoestima dels fills i filles. La realització de les càpsules educatives, formades per quatre vídeos i les seves respectives guies, s’ha fet amb la col·laboració del Centre Quantum Psicologia, que compta amb especialistes de diferents àmbits.

Arxivat a: Cultura
presentació Mostra Artística 2021