Presentació de l'exposició i el llibre "Dones invisibles?"

24/11/2020

Del 26 de novembre fins el 21 de desembre es podrà veure a la Casa de Cultura Mas Catarro l'exposició "Dones invisibles? Dones i món rural a començaments del segle XX".

El mateix dijous, 26 de novembre, a les 19h, es podrà seguir pel canal de Youtube de l'Ajuntament la presentació del llibre "Dones invisibles? Visió de les dones a la Catalunya rural del segle XIX i principi del XX" i és obra de diversos autors. Durant l'emissió de l'acte, que conduirà un dels autors del llibre, Josep Colomé, també hi haurà un col·loqui amb dues ramaderes i una pagesa.

A través d'imatges i documents l'exposició ofereix una visió del paper de la dona del món rural des de final del segle XIX fins al primer terç del segle XX.

La mostra compta amb imatges provinents dels fons dipositats a l'Arxiu Comarcal de l'Alt Penedès, l'Arxiu Com,arcal del Ripollès, el Museu Molí Paperer de Capellades i de la col·lecció de Xavier Argemí.

L'exposició es podrà veure de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 21h.

Arxivat a: Cultura
expo dona rural