L'Ajuntament estrena una pàgina web de Nadal

23/11/2020

Ja està disponible l'accés a la nova pàgina web de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos que recull tota la informació relacionada amb les festes de Nadal al municipi.

A la web s'hi poden consultar els actes que es duran a terme aquestes festes de Nadal i dies previs a Santa Margarida i els Monjos. A més a més, també s'hi poden trobar tots els personatges protagonistes de Nadal i Reis al municipi: el tió, els patges reials, els follets de la nit, la Sutja, el patge volador.

El primer gran acte d'enguany és l'encesa de llums, que e sfarà el dia 3 de desembre a les 18h davant de l'ajuntament. Prèviament, però, es triarà l'infant que encendrà els llums amb un sorteig entre tots els que dipositin el seu dibuix a la bústia que s'habilitarà també davant de l'ajuntament el 26 i 27 de novembre.

Arxivat a: Festes i Tradicions
web Nadal