Commemoració del Dia Universal dels Drets de l'Infant

20/11/2020

Coincidint amb el 20N, el Dia Universal dels Drets de l'Infant, l'Ajuntament fa públic un manifest.

Atès que enguany no es poden dur a terme com és habitual els actes amb els que es commemora el dia, el servei d'Infància de l'Ajuntament ha redactat un manifest en el que es referma el compromís del municipi per "garantir la construcció d'una cultura de la infància inclusiva, equitativa, de qualitat i que posicioni l'infant al centre i el faci protagonista i partícip de tot allò que sigui del seu interès".

Podeu llegir el manifest íntegre en el document adjunt. Així mateix, també s'adjunta un document amb diversos recursos i informacions d'interès relacionades amb els infants.

Arxivat a: Infància
dia drets de l'infant

Arxius adjunts