Convocatòria del concurs de pessebres 2020

16/11/2020

L'Ajuntament ha publicat les bases per participar en el concurs de pessebres i tions 2020

Es convoca el concurs de pessebres en tres modalitats: tradicional, original i infantil. A les dues primeres categories es podran presentar qualsevol persona major de 12 anys. A la categoria d’infantil es podran presentar infants dels 3 als 12 anys.

L'admissió d'bres té com a termini màxim el dia 22 de desembre. Les votacions s'obriran el dia 24 de desembre i finalitzaran el dia 4 de gener. El lliurament de premis es durà a terme durant la primera setmana de gener. Aquesta data està subjecta a l'evolució de situació sanitària.

Les bases es poden consultar en el document adjunt, que us podeu descarregar.

Arxivat a: Festes i Tradicions

Arxius adjunts