Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort 2021

14/10/2020

L'Ajuntament ha donat a conèixer les bases de la convocatòria de la 37a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort, d'adults i joves, i la 5a edició en categoria infantil.

Amb el lema Llum&art. La llum ens allunya de la fosca ignorància, la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort arrenca el seu procés tant en la categoria d'adults, de joves com infantil. La programació de la Mostra es desenvoluparà en funció de l'evolució de la pandèmia.

El calendari de la Mostra comença el 9 de desembre, data d'inici del termini de presentació d'obres, que finalitzarà el 17 de desembre.

El 15 de gener es farà la inauguració simbòlica de la Mostra, a les 19h a la Casa de Cultura Mas Catarro.

El 28 de gener s'ha programat el lliurament de premis de la categoria infanmtil, només amb l'assistència de les persones guanyadores i un acompanyant. Serà a les 19h a la Casa de Cultura Mas Catarro. L'endemà, 29 de gener, a la mateixa hora i lloc es farà el lliurament de premis en la categoria juvenil i adults, amb el mateix sistema d'assistència i amb un aforament màxim de 40 persones.

La Mostra s'obrirà al públic el dia 15 de gener a les 19h i es podrà visitar fins el 5 de febrer. L'horari d'obertra de l'exposició a la Casa de Cultura Mas Catarro serà de dimarts a divendres, de les 15 a les 21h, i de manera excepcional s'obrirà el 17 de gener, de les 10 a les 13h. En el cas que s'hagi d'exposar alguna de les modalitats a la Biblioteca, l'horari coincidirà amb l'horari d'atenció al públic.

Arxivat a: Cultura
Mostra Artística 2020

Arxius adjunts