Jornades Europees del Patrimoni al municipi

08/10/2020

Els dies 10, 11 i 18 d'octubre se celebraran a Santa Margarida i els Monjos les Jornades Europees del Patrimoni amb una programació que girarà al voltant de dos eixos: el Ciarga i el castell de Penyafort.

Dissabte, 10 d'octubre, i l'endemà, diumenge, entre les 10 i les 14h es farà una jornada de portes obertes al Ciarga. 

Diumenge, 11 d'octubre s'ha programat a les 10h una ruta comentada que porta per títol "La guerra civil i la presència de l'aviació republicana a Santa Margarida i els Monjos". La sortida es farà de davant de l'ajuntament i la ruta finalitzarà al Ciarga. 

També diumenge, a les 11.30h, es farà una visita comentada al castell de Penyafort sota el títol "la vida conventual al Castell de Penyafort".

Diumenge, 18 d'octubre, a les 10h es farà la ruta comentada :"La guerra civil i la presència de l'aviació republicana a Santa Margarida i els Monjos". la sortida és de davant de l'ajuntament i finalitza al Ciarga.

Finalment, el mateix dia 18 però a les 11.30h es farà la visita comentada al castell de Penyafort.

Per a totes les activitats, és imprescindible reserva prèvia, que es poden fer al 669 28 75 39 o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Cultura
jornades europees patrimoni 2020