Segona convocatòria d'ajuts econòmics a microempreses i autònoms afectats per les mesures Covid

22/09/2020

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha obert la 2a convocatòria per atorgar ajuts econòmics a les microempreses i autònoms que han vist reduïda la seva activitat per la implantació de mesures de contenció destinades a frenar la propagació de la COVID-19.

 

La mesura s’ha pres per ajudar de forma especial a aquelles empreses locals que han vist reduïts considerablement els seus ingressos i que no disposen dels recursos suficients per a fer front a la reactivació de la seva activitat.

Els ajuts podran arribar a un màxim de 500 euros i s’atorgaran a autònoms o microempreses fins a 10 treballadors, que duguin a terme les activitats empresarials o comercials en l'àmbit territorial del municipi de Santa Margarida i els Monjos i que compleixin els requisits establerts a les bases de la convocatòria.

La sol·licitud de les ajudes  ja és oberta i es pot fer fins el dia 30 de novembre. Per demanar-la caldrà emplenar el formulari que s’han habilitat al web municipal i enviar-los via instància, adjuntant la documentació requerida.

L'Ajuntament concedirà les subvencions fins que s'esgoti la partida pressupostaria prevista, que és de 28.000€.

Arxivat a: Economia