Caminades contra el canvi climàtic dissabte, 19 de setembre

15/09/2020

La tradicional bicicletada contra el canvi climàtic a Santa Margarida i els Monjos es canvia enguany per dues caminades. Seran aquest dissabte, 19 de setembre, a partir de les 10 del matí i sortiran des de dos punts diferents, dels Monjos i de la Ràpita.

La setmana europea de la mobilitat sostenible, que se celebra del 16 al 22 de setembre, tindrà enguany un programa diferent a Santa margarida i els Monjos. L'habitual bcicletada contra el canvi climàtic es canviarà per unes caminades. Una d'elles sortirà de davant de la biblioteca dels Monjos i l'altra des de la plaça Ramon Cabré de la Ràpita. La cita és a les 10 del matí en aquests punts i es farà un recorregut d'entre 5 i 6 quilòmetres de dificultat moderada.

Les caminades estan adreçades a persones residents al municipi i s'han de fer en grups de màxim 10 persones, preferentment de la mateixa unitat familiar.

Les inscripcions es poden fer fins el dia 18 a les dues de la tarda al 93 818 69 28 o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Hi haurà obsequis per a les persones que finalitzin el recorregut.

Arxivat a: Medi ambient
setmana mobilitat

Arxius adjunts