Els grups locals i l’Ajuntament decideixen no fer el Carnaval 2021 i consensuaran un acte simbòlic

08/09/2020

Davant la incertesa a causa de la crisi sanitària i social que provoca la Covid_19, representants de les set carrosses de Santa Margarida i els Monjos han acordat que no participaran a cap rua de carnaval del 2021 de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès. Per aquest motiu, no començaran a treballar ni preparar la infraestructura necessària tal i com es fa cada any per aquestes dates.

Reunides les dues parts, la regidoria de Cultura i els grups han acordat no fer el carnaval tal i com es desenvolupa habitualment al municipi, sinó qwue treballaran conjuntament per consensuar una proposta d’acte simbòlic a Santa Margarida i els Monjos el cap de setmana de carnaval, sempre que la situació sanitària del moment ho permeti i es puguin garantir les mesures de seguretat necessàries. Segons l’evolució de la situació es prendran les decisions oportunes.

Arxivat a: Cultura
rua carnaval 20