La deixalleria municipal tindrà contenidors específics per a les càpsules de cafè

30/07/2020

A partir de dissabte 1 d’agost, la deixalleria municipal de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, que gestiona la Mancomunitat, disposa de contenidors específics per a la recollida de càpsules de cafè de totes les marques, amb l’objectiu de reciclar íntegrament els materials que la composen, sigui plàstic o alumini, i tractar els residus orgànics del seu interior. Es demana a la ciutadania que a partir d’ara no les llenci al rebuig, sinó que les acumuli per portar-les a les deixalleries fixes o mòbils.

 

Aquest nou sistema de recollida selectiva és fruit de l’acord de col·laboració amb l’empresa Nestlé, que s’ocuparà del trasllat de les capsules fins les diferents plantes de reciclatge on seran tractades per separar i triturar els materials que composen l’embolcall, i destinar el seu contingut, ja sigui marro de cafè o infusió, a l’obtenció de compost.

El servei estarà disponible a la deixalleria municipal situada al Camí de Sardinyola- Polígon Industrial Casa Nova, que obre de dilluns a divendres de 9 a 14h i de les 16 a les 18h. Els dissabtes allarga el seu horari fins les 20h.

Arxivat a: Medi ambient
reciclatge de càpsules