La web de l'Ajuntament rep el reconeixement Administració Oberta 2019

23/07/2020

El Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) ha distingit la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos amb el reconeixement Administració Oberta 2019 en la categoria de municipis d’entre 5.001 i 20.000 habitants.

D’aquesta manera passa a formar part del quadre d’honor en el que, en aquesta edició, la cinquena, hi figuren 67 municipis més i set Consells Comarcals.

L’AOC distingeix les administracions locals capdavanteres en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Les dades s’extreuen de l’anàlisi de les web de les administracions locals, de l’activitat associada a l’AOC i de la informació facilitada pels propis ens locals, en base a una avaluació de més de 30 indicadors dels 947 ajuntaments i els 42 Consells Comarcals de tot Catalunya.

Arxivat a: General
web municipal