Finalitza la Festa Major dels Monjos 2020

21/07/2020

El correfoc a càrrec del Drac dels Monjos i el Ball de Diables dels Monjos Spantus va posar punt i final ahir a la nit a la Festa Major 2020 dels Monjos, una celebració enguany diferent i adaptada a la situació sanitària actual a causa de la Covid_19.

Durant tres dies s’han succeït 25 actes per a tots els públics, que s’han pogut seguir alguns de manera presencial, amb reserva prèvia i accés controlat, i també de manera virtual gràcies a l’emissió en straming d’alguns d’ells. Penedès Televisió va retransmetre en directe tant el pregó com el Ball de Lluïment.

La Festa Major 2020 ha tingut un caire simbòlic sense perdre l’essència popular i tradicional que la caracteritza. No ha faltat el pregó, ni les actuacions musicals, les matinades, el Ball de lluïment, el castell de focs o l’ofici solemne, tot amb totes les mesures higièniques obligatòries i la distància reglamentària.

En aquesta ocasió, ateses les circumstàncies excepcionals, la Festa Major s’havia pensat per als veïns i veïnes del municipi i tots els actes els va organitzar l’Ajuntament amb la col·laboració d’una Comissió d’Entitats vinculades a la Festa Major.

D’altra banda, l’organització va posar a la venda mascaretes higièniques, la recaptació de la qual es destinarà al Banc d’Aliments de Santa Margarida i els Monjos.

Arxivat a: Festes i Tradicions
ball de lluïment 2020