Convocatòria d’ajuts per arranjaments a les llars i ajudes tècniques destinats a persones grans i persones discapacitades

01/07/2020

L’Ajuntament ha obert la convocatòria d’ajuts per arranjaments a les llars i ajudes tècniques destinats a persones grans i persones discapacitades de Santa Margarida i els Monjos. Les sol·licituds es podran presentar fins el 30 de setembre a través del web de l’Ajuntament o presencialment a les dependències de Serveis Socials (Sant.Josep, 1 i 93 898 08 71)

Aquests ajuts volen facilitar reformes bàsiques als habitatges i garantir les condicions de seguretat, higiene i habitabilitat mínimes, afavorint l’accessibilitat i les condicions de vida de la persona dins de la llar. I també volen alleugerir la despesa corresponent als arranjaments a les llars i adquisició d’ajudes tècniques dels diversos col·lectius especificats.

Els ajuts estan adreçats a:

-          Persones que tinguin 65 anys o més, amb un grau de dependència reconegut segons la Llei 39/2006, de 14 de desembre, de promoció de l'autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència (grau I, II o III) o una discapacitat igual o superior al 33% (segons certificat de discapacitat de la Generalitat de Catalunya) amb barem de mobilitat. Excepcionalment, si no té barem de mobilitat s'haurà d'acreditar que ha tramitat la revisió del grau de discapacitat per a valorar barem de mobilitat i presentar l'informe mèdic on consti la limitació de mobilitat.

-          Persones de menys de 65 anys que tinguin una discapacitat igual o superior al 33% (segons certificat de discapacitat de la Generalitat de Catalunya) amb  barem de mobilitat. Excepcionalment, si no té barem de mobilitat s'haurà d'acreditar que ha tramitat la revisió del grau de discapacitat per a valorar barem de mobilitat i presentar l'informe mèdic on consti la limitació de mobilitat

Les despeses tan d’arranjaments a les llars com d’adquisicio d’ajudes tècniques, han d’haver estat realitzades entre 1 de novembre de 2019 i el 30 de setembre de 2020.

Les bases de la convocatòria i els procediments de sol·licitud es poden consultar en els documents adjunts.

Més informació en aquest enllaç.

Arxivat a: General

Arxius adjunts