L’Ajuntament es manté per quart any consecutiu entre els més transparents de Catalunya

29/06/2020

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos continua per quart any consecutiu entre els més transparents de Catalunya.

Segons es desprèn de l’informe del nou grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la UAB sobre la transparència informativa de les webs dels ajuntaments l’any 2020, l’Ajuntament ha obtingut una puntuació del 91,67% (44 positius dels 48 indicadors) i es manté en el grup consistoris que reben el segell Infoparticipa, en aquesta ocasió, 113.

Una de les dades destacables de l’informe és que dels ajuntaments guardonats, un 29% estan encapçalats per una dona, de manera que, a proporció, les alcaldesses obtenen millors resultats en transparència. I una altra dada relacionada amb Santa Margarida i els Monjos és que un 10,6% dels municipis de menys de 10.000 habitants assoleix el segell, amb tot l’esforç que representa, atès que disposen de menys recursos que els municipis més grans.

Els bons resultats de l’Ajuntament en les avaluacions Infoparticipa es remunta al 2017, quan va assolir un 82,69% d’indicadors positius, un percentatge que ha anat augmentant des d’aleshores.

Arxivat a: General
segell infoparticipa