L’atenció mèdica a Santa Margarida i els Monjos reorganitza l’activitat presencial

01/06/2020

El CAP dels Monjos i el consultori mèdic de la Ràpita han iniciat avui dilluns la reorganització de l'activitat presencial. La mesura s’emmarca en les disposicions adoptades a tota l’àrea d’atenció primària Costa Ponent per promoure el contacte telemàtic i fer l’atenció presencial pels casos que ho requereixin, segons el criteri clínic i d’emergències.

D’ara en endavant, per a una atenció segura i de qualitat, cal que la població es comuniqui primer amb el seu CAP de referència.

Així doncs, primer caldrà contactar amb el CAP per gestionar la petició, ja sigui a través d’un missatge al web ics.gencat.cat, al telèfon 93 326 89 01 o bé trucant al CAP dels Monjos 93 818 67 48 o al consultori de la Ràpita 93 898 37 69.

En cas que els professionals sanitaris recomanin una atenció presencial, caldrà seguir les següents recomanacions i mesures de seguretat especials:

• És obligatori l’ús de mascareta
• Els acompanyants només es permeten en casos imprescindibles
• Cal arribar a l’hora de la visita indicada, no abans
• Respectar la senyalització i les indicacions dels professionals
• Rentar-se les mans sovint
• Respectar la distància de seguretat (2 m).

El CAP dels Monjos està obert de dilluns a divendres de 8 h a 20 h. Fora d’aquest horari, caps de setmana i festius cal anar al PAC de l’Hospital Comarcal Alt Penedès.

El consultori de La Ràpita atén els dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 8 h a 15 h. Fora d’aquets horari cal anar al CAP dels Monjos o a l’hospital comarcal, si aquest centre està tancat.

Pel que fa a pediatria, cal anar al CAP dels Monjos (excepte divendres tarda). Fora d’aquest horari, caps de setmana i festius al PAC Hospital Comarcal Alt Penedès.

Arxivat a: General, Salut, Coronavirus
Santa Margarida i els Monjos