Augmenta el seguiment de casos de persones vulnerables a Santa Margarida i els Monjos

06/04/2020

 

Els serveis Socials municipals han realitzat aquesta tercera setmana de confinament el seguiment de 88 persones en situació de vulnerabilitat al municipi.

Des de l’inici de l’estat d’alerta i el conseqüent confinament, aquest servei s’ha focalitzat especialment en l’atenció a les persones que poden quedar aïllades o que tenen especial situació de vulnerabilitat en aquestes dates.

L’atenció a aquestes persones ha requerit aquesta setmana d’unes 97 accions que es tradueixen en suport per anar a comprar productes de primera necessitat o medicaments; visites de seguiment, amb les degudes mesures de protecció; trucades, etc.

En aquesta tasca hi col·laboren també les persones apuntades a la Xarxa d’ajuda Local que aquesta setmana han realitzat 28 sortides a comprar queviures o medicaments, suports per anar a llençar la brossa, seguiments  telefònics i suports al banc d'aliments.

L’Ajuntament també manté contacte directe amb la residència de persones grans Les Espitlles, amb seu al municipi, amb ajuda per l’adquisició de material necessari de protecció i altres.Finalment destacar l’aportació privada per ajudar a les persones en situació de risc per part d’empreses, entitats i particulars que han fet cessió de bates, aliments i mascaretes.

 

 

 

Arxivat a: General, Salut
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos