L’alcaldessa signa un Ban d’autorització per l’accés del Ratolí de les Dents a Santa Margarida i els Monjos

01/04/2020

L’alcaldessa Imma Ferret ha signat un Ban autoritzant l’accés del Ratolí de les Dents al municipi

L’escrit destaca que els infants de Santa Margarida i els Monjos estan sent molt valents i valentes quedant-se a casa aquests dies i portant-se molt bé, segons les informacions que s'han pogut recollir a través del personatge BOO, un gran conegut entre els infants locals. 

També afirma que s’han mantingut converses amb el Ratolí de les Dents perquè pugui visitar les llars del municipi, donat que la caiguda d'una dent es considera un esdeveniment important pels nens i nenes. Això sí, se li demana que prepari i disposi els elements necessaris de seguretat i precaució, com ara guants i mascaretes, així com una bona higiene i rentat de mans molt sovint. 

Santa Margarida i els Monjos  

31 de març de 2020 

Arxivat a: Cultura, Ensenyament, General, Salut
Santa Margarida i els Monjos