La xarxa de voluntariat local compleix la primera setmana de serveis

24/03/2020

La xarxa de voluntariat local ha complert la primera setmana amb un balanç molt positiu de la iniciativa.

La iniciativa compta a hores d’ara amb una vintena de persones voluntàries que s’han ofert per ajudar en diferents tasques.

En aquesta primera setmana s’han realitzat quatre sortides a comprar queviures o medicaments per a persones amb risc, quatre suports per anar a llençar la brossa, vuit seguiments  telefònics i tres suports al banc d'aliments.

La tasca del voluntariat complementa l’acció que es duu a terme cada matí per part dels serveis socials municipals i en concret de les treballadores familiars que fan seguiment telefònic i servei d’atenció domiciliària a més de 40 persones vulnerables.

La regidora de Benestar Social, Filo Martínez ha volgut enviar un missatge de suport i agraïment a les persones voluntàries per formar part de la xarxa i atendre les peticions d’ajuda que s’han presentat fins al moment. Igualment ha recordat a les persones que encara no han pogut donar un cop de mà, que queden dies d’aïllament i que probablement caldran noves actuacions d’ajuda.

Si alguna persona vol formar part de la xarxa d’ajuda local pot emplenar el formulari que trobarà a l’adreça bit.ly/38Wmn0S

Arxivat a: Economia, General, Salut
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos