Lliurament de les targetes moneder de les beques de menjador escolar

23/03/2020

Aquesta setmana el departament de Servei Socials de l'Ajuntament té previst fer el repartiment de les targetes moneder que ha creat la Conselleria d'Ensenyament per als 188 infants que tenen una beca menjador a les escoles del municipi. 

Les targetes moneder inclouen l’import del servei de menjador perquè les famílies utilitzin els diners per anar a comprar durant els dies que les escoles estan tancades. En cas que el període de confinament s’allargués, les targetes s’anirien recarregant. 

Des de les escoles s’està contactant amb les famílies beneficiàries d'aquest servei per tal de donar-los una hora de recollida esglaonada i minimitzar el risc de contagi del coronavirus. La recollida es durà a terme al local dels serveis socials municipals, al carrer de sant Josep. Mentre no ha arribat aquesta mesura, l’ajuntament ha reforçat el lliurament de menjar a les famílies beneficiàries del banc dels aliments que tenen infants becats als menjadors escolars. 

L’alcaldessa Imma Ferret, junt amb una cinquantena d’alcaldes catalans, va signar la passada setmana una carta adreçada al President de la Generalitat en la que s’expressa la preocupació per la gestió del lliurament d’aquestes targetes, que obliguen a trencar el confinament a desenes de famílies, i per la sobrecàrrega que aquesta gestió suposa pels serveis socials dels municipis.  

 

 

Arxivat a: Ensenyament, General, Infància, Salut
Generalitat de Catalunya