Calendari de preinscripcions a Santa Margarida i els Monjos

01/03/2020

Les escoles del municipi han fet públic el calendari de jornades de portes obertes i reunions informatives previst amb motiu del calendari de preinscripcions 2020-2021.

Enguany la Generalitat va avançar la publicació del calendari al passat mes de desembre i això ha permès una major planificació per part dels centres escolars.

El primer centre en obrir portes al públic serà l’escola Sant Domènec, que ha convocat les famílies interessades a conèixer el centre el dia 3 de març a les 5 de la tarda. L’escola Arrels ho farà el 12 de març a les 5 de la tarda i la Dr. Samaranch el 17 de març a les 3 de la tarda.

L’institut ha programat la seva sessió de portes obertes el 10 de març a les 6 de la tarda i les llars el 25 d’abril al matí.

La preinscripció per al segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria es farà del 23 de març a l’1 d’abril del 2020.

Pel que fa al període de matriculació hi ha diversos períodes i calendaris segons el nivell: fins a 1r d’ESO es faran del 16 al 22 de juny i a partir de 2n d’ESO, del 29 de juny al 3 del juliol

Sobre les preinscripcions en estudis postobligatoris s’ha avançat que es faran al mes de maig, concretament per a batxillerat i cicles formatius de grau mitjà la primera quinzena i per a cicles formatius de grau superior, la segona quinzena de mes.

 

Arxivat a: Ensenyament, General, Infància, Joventut
Santa Margarida i els Monjos