La rua de carnaval dels Monjos en directe per Penedès Televisió

18/02/2020

Vint-i-cinc carrosses i comparses participaran aquest diumenge a la rua de carnaval dels Monjos, que aquest any ha fet una aposta clara pel foment de les músiques lliures de sexisme.

La rua estarà encapçalada per un grup de persones voluntàries que lluiran samarretes liles i elements per fer visible el rebuig contra les manifestacions sexistes o LGTBIfòbiques al carnaval del municipi.

Enguany, per tercer any consecutiu, la rua serà retransmesa en directe per Penedès Televisió. L’emissió s’iniciarà a dos quarts d’una del migdia i permetrà que els espectadors puguin veure minut a minut el desenvolupament de la rua des de davant de l’Ajuntament, amb la conducció d’Àlex Santamaria i els comentaris tècnics de la regidora Esther Marmaneu.

La concentració de la rua es farà al carrer de Maria Aurèlia Capmany i d’allà sortiran puntualment a les 12 del migdia en direcció a l’avinguda de Cal Rubió. Des d’aquí, aniran cap a l’avinguda de Cal Rubió, el carrer d'Eugeni d'Ors, el carrer de Núria i l’avinguda de Catalunya fins al punt d'informació del mercat. En cas de pluja, la rua es faria el diumenge 1 de març, a les 11 del matí.

La rua ha esdevingut un dels actes diürns més importants de les nostres comarques en nombre de participants i de públic i està considerada l’acte de caire familiar més participatiu del carnaval ja que són moltes les comparses formades per colles o membres d’una mateixa família que s’animen a sortir en aquesta rua matinal.

Els actes de carnaval als Monjos inclouen nombroses activitats que s’iniciaran aquest dijous dia 20 amb l’arribada del Rei Carnestoltes i una gran confettinada davant l’Ajuntament.

 

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància, Joventut, Turisme
Esplai Carnavalístic dels Monjos