Cap de setmana de Festa Major d’hivern de la Ràpita

20/01/2020

La Ràpita celebra el cap de setmana del 25 i 26 de gener, la seva Festa Major d’hivern en honor del copatró Sant Raimon de Penyafort.

La festa començarà el dissabte a dos quarts de 12 del matí amb un espectacle infantil, a càrrec del mag Aizpi i refrescos per a la mainada. A la nit, a partir de les 9, es durà a terme el tradicional sopar de germanor i tot seguit un concert amb Mireia Rubio i la Jazz Band&friends. Els tiquets pel sopar es poden adquirir els dies 13 i 14 de gener de 19 h a 21 h, a la secretaria del CCRR.

Els actes continuaran diumenge dia 26 amb una missa a dos quarts d’11 del matí a l’església de la Ràpita, amb la participació de la coral l’Amistat. En acabar es farà el cant dels goigs a sant Raimon de Penyafort i a continuació es celebrarà un concert vermut de festa major, a càrrec de la Portàtil FM

A la tarda, la festa finalitzarà amb l’espectacle Mamma Mia, a càrrec de l’Espai de Veus.

Els actes de la Festa Major estan organitzats per les entitats del poble, dins el Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. Tots els actes, excepte l’ofici es duran a terme al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc (CCRR).

 

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Turisme
Fm hivern Ràpita

Arxius adjunts