S’obren les inscripcions pel Carnaval 2020

15/01/2020

El proper dilluns dia 20 s’obrirà el termini d’inscripcions per a participar a les activitats del Carnaval 2020 a Santa Margarida i els Monjos.

Enguany la programació s’ha enfocat a la consecució d’un carnaval no sexista, fet que esdevindrà el fil conductor de les activitats previstes al municipi.

Pel que fa a les inscripcions, aquestes s’obriran el 20 de gener a les 9 del matí i restaran actives fins que es completi l’aforament de carrosses i comparses previst per la rua, i com a màxim fins al 27 de gener.

En els documents d’aquesta mateixa pàgina trobareu les bases de participació i els annexos a emplenar i presentar, així com tota la informació necessària per realitzar la sol·licitud, tramitació, concessió, pagament i justificació de les subvencions que atorgui l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos per a la participació dins de la Rua de Carnaval 2020 i la promoció de la igualtat entre dones i homes a través de la difusió de música no sexista al carnaval, mitjançant règim de concurrència competitiva.

Accediu al formulari per a la inscripció de carrosses i comparses (termini d'inscripcions finalitzat)

 

Enguany, el Carnaval dels Monjos busca persones voluntàries que vulguin participar a l'encapçalament de la Rua del dia 23 de febrer per fer visible el missatge de carnaval NO SEXISTA.

La crida està oberta a persones de totes les edats a les que es lliurarà una samarreta per a la seva participació. Les persones que hi participin hauran de ser a la Rua entre les 11.30 h i les 14 h. Per apuntar-vos heu d'emplenar el següent formulari. Si teniu dubtes us podeu adreçar al servei igualtat de l'Ajuntament, al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Accediu al formulari per a la inscripció de voluntariat per a l'encapçalament de la Rua

 

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, Infància, Joventut
Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts