La cavalcada dels Monjos canvia el seu recorregut

27/12/2019

Ses Majestats dels Reis de l’Orient tornaran a recórrer enguany els carrers de La Ràpita, Cal Rubió i Els Monjos, però ho faran amb un canvi de recorregut als Monjos.

Degut a que el 5 de gener s’escau en diumenge i per motius d’organització de la cavalcada i del mercat, enguany s’ha decidit modificar-ne el recorregut i traslladar la festa final i la recepció dels reis.

Així, la cavalcada sortirà de la rambla de Penyafel, amb la cantonada de l’avinguda de Cal Salines i seguirà per aquesta via fins a arribar a l’avinguda de Catalunya. Les carrosses recorreran l’avinguda i giraran per l’avinguda de cal Rubió fins al parc de la Biblioteca on aquest any es farà la rebuda oficial de ses Majestats amb el lliurament de la clau màgica, que aquest any donaran els infants Emma Rodríguez i Yulen Blanco, escollits per sorteig el dia de l’encesa dels llums de Nadal.

La resta de cavalcades a la Ràpita i a Cal Rubió seguiran el seu recorregut habitual.

A Cal Rubió els Reis arribaran a dos quarts de sis de la tarda i una hora més tard iniciaran el seu recorregut pels Monjos. A la Ràpita, Ses Majestats iniciaran la cavalcada a les 7 de la tarda i finalitzarà amb la recepció al CCRR.

 

Santa Margarida i els Monjos
27 de desembre de 2019

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància, Via Pública
Santa Margarida i els Monjos
Santa Margarida i els Monjos