El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat enceta una campanya per promoure l’adopció de gats i gossos

16/12/2019

Amb el lema ‘Regala’m una llar’ es promociona l’adopció com la millor opció per incorporar un animal a casa.

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf engega una nova campanya per donar a conèixer els gossos i gats que acull i trobar-los una nova família. La campanya, que es desenvolupa bàsicament a les xarxes socials, vol donar més visibilitat a determinats animals que, per les seves característiques, tenen més difícil la seva adopció. Des de la Mancomunitat s’insisteix però en el compromís i responsabilitat que suposa tenir una animal, pel que es demana que l’adopció sigui meditada ja que cal tenir cura del gos o del gat al llarg de la seva vida.

Coincidint amb aquesta campanya, el CAAD Penedès ha estrenat un nou compte a la xarxa social Instagram amb el nom d’usuari @caadpenedes, augmentant així els canals de comunicació del centre per arribar a més públic i oferir una difusió més àmplia i directa dels animals en adopció.

Aquest canal és suma als comptes existents a d’altres xarxes, com Facebook i Twitter, i també vol servir per informar a la ciutadania de quines són les claus per tenir animals de manera responsable i contribuir així a disminuir la xifra d’abandonaments. Alhora explicarà la tasca que realitza l’equip de persones que atenen els animals els 365 dies de l’any i també la que realitzen els voluntaris que hi col·laboren.

El centre gestionat per la Mancomunitat Penedès-Garraf acull en l’actualitat 220 gossos i 45 gats i en el que va d’any ha recollit 1.600 animals. Des del CAAD Penedès es recorda que els períodes de vacances són moments favorables per a poder incorporar un nou animal, ja que es disposa de més temps, tant per anar al centre i conèixer candidats, com per fer una bona adaptació a casa.

Arxivat a: General
Mancomunitat Penedès Garraf