Fira de Nadal 2019

11/12/2019

Santa Margarida i els Monjos celebrarà el proper diumenge dia 15 de desembre la sisena edició de la Fira de Nadal.

La Fira es farà de 10 a 14 h, a la plaça de Pau Casals i durant tot el matí oferirà un ampli assortiment de productes de Nadal que posaran a la venda una trentena de parades d’artesania i alimentació. La jornada acollirà també, per segona vegada, un mercat de venda de productes de segona mà.

Els assistents podran gaudir durant el matí, d’activitats lúdiques infantils i familiars, d’una ludoteca musical i d’un Tió gegant que es va instal·lar el passat dia 28 de novembre a la plaça i que hi serà totes les festes. Durant tot el matí els infants podran fer-lo cagar, a més de participar a les nombroses activitats programades.

Un dels actes destacats per a la canalla serà la presentació, a les 11 h, del conte-joc “que comenci el Nadal”, a càrrec de Santitos Muñoz. Aquest volum forma part de la col·lecció de contes nadalencs que l’Ajuntament edita des de fa uns anys per donar la benvinguda a les festes.

La Fira, organitzada per l’Ajuntament, inclourà també diverses activitats per recaptar diners a favor de la Marató de Tv3; un acte de suport a la construcció del nou hospital oncològic de Sant Joan de Déu o un punt de recollida de joguines noves per a la campanya de joguines del municipi.

Coincidint amb la Fira, nombrosos bars i restaurants el municipi oferiran menús nadalencs a preus promocionals.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, Fires i comerç, General, Infància, Joventut
Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts