Obert el termini per presentar-se al concurs de pessebres

10/12/2019

L’Ajuntament ha convocat una nova edició del Concurs de pessebres de Santa Margarida i els Monjos.

Enguany es certamen inclourà les categories tradicional, original i infantil i està adreçat a persones que hagin muntat el pessebre físicament al terme municipal de Santa Margarida i Els Monjos. A les 2 primeres categories es podrà presentar qualsevol persona major de 12 anys i a la infantil, nens i nenes dels 3 als 12 anys.

Per participar caldrà enviar tres fotografies del pessebre en format apaïsat del pessebre a l’adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e). El termini d’admissió dels pessebres finalitza el dia 22 de desembre de 2019, a les 23:59 h.

El jurat estarà format per dues persones del món associatiu i cultural (50% del valor del vot) i pel jurat popular, que constarà de tots aquells ciutadans i ciutadanes que votin els pessebres a través de la xarxa social Facebook.  (50% de valor del vot).

Les votacions es faran del 24 de desembre al 4 de gener. Un “m’agrada” en la xarxa social es comptabilitzarà com un vot.

Es designaran dues persones del món associatiu cultural per valorar les obres i posteriorment veure físicament els pessebres guanyadors i comprovar l’autenticitat de les fotografies.

El lliurament de premis es farà el dia 7 de gener de 2020 a les 18 h, a la Biblioteca.

Les bases íntegres del concurs es poden consultar al web www.santamargaridaielsmonjos.cat

 

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància, Joventut
Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts