‘Activa’t per la natura’, una jornada de promoció de l’entorn natural a Santa Margarida i els Monjos

27/11/2019

Amb el lema ‘Activa’t per la natura’ l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha organitzat aquest dissabte dia 30 un seguit d’activitats familiars que pretenen promoure el contacte amb l’entorn natural del municipi.

Les propostes s’iniciaran a les 11 del matí amb la tradicional plantada popular d’arbres i arbustos, que aquest any tindrà lloc a l’aparcament del costat de l’empresa Ondunova. Les persones que ho desitgin podran  sumar-se a les caminades que sortiran a les 10 des de la Biblioteca dels Monjos i a les 10.30 des del CCRR de la Ràpita, i que finalitzaran a l’espai escollit per a la plantació.

L’acte, organitzat pel servei de medi ambient de l’Ajuntament, comptarà amb tallers familiars i explicacions el procés de plantació dels arbres de ribera i de cura de les plantes, que aniran a càrrec del Molí del Foix - Centre d’Interpretació Històrica i Natural i de l’empresa Tamarix jardiners.

A la tarda, els actes continuaran amb una jornada de seguiment i neteja de caixes niu d’ocells insectívors que tindrà lloc a la riba del riu Foix. La sortida per participar-hi es farà a les 16.30 h, des de davant del Molí del Foix.

Aquestes són activitats familiars que es realitza cada any al municipi amb l’objectiu de contribuir a la millora i l’embelliment del paisatge urbà, alhora que es fomenta la conscienciació en la cura de l’entorn natural.

L’activitat s’emmarca en el cicle Rius amb Vida al Penedès, impulsat conjuntament amb altres municipis de la comarca, i en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua.

Arxivat a: General, Medi ambient, Salut, Via Pública
Santa Margarida i els Monjos