Santa Margarida i els Monjos acull l’assemblea general de l’Associació del Camí Ramader de Marina

27/11/2019

L’Associació del Camí Ramader de Marina, de la Cerdanya al Penedès (CRM), va celebrar aquets passat divendres la seva assemblea anual a Santa Margarida i els Monjos.

La reunió va servir per fer balanç de totes les activitats que s’han portat a terme durant aquest any i fixar els objectius pels propers mesos, que passen per fer extensiu el projecte a més municipis perquè s’adhereixin a l’associació i per l’organització d’una prova pilot de la ruta en un tram que va des d’Hostalets de Pierola a Vilanova i la Geltrú.

La prova es farà la propera primavera i servirà per establir un àmbit d’assaig del que serà la futura ruta sencera del Camí Ramader, per detectar possibles millores del projecte i recollir els suggeriments de les persones que segueixin el camí, ja sigui a peu, com en bicicleta.

L’assembla va comptar amb la participació dels alcaldes i alcaldesses de Llívia, Elies Nova, Lluçà, Eva Boixadé i Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, que n’ostenta la presidència, a més de representants d’una desena de municipis i representants de la Fundació del Món Rural o el Parc del Foix, entre altres. La reunió va servir també per renovar la Junta de govern, a la que s’afegeix la vicepresidència de Vilanova i la Geltrú.

L’associació es va presentar el 28 de novembre de 2018 i compta ja amb la participació de 23 municipis per on transcorre la ruta del CRM.

 

Municipis adherits:

Alp, Alpens, Avinyó, Cabrera d’Anoia, Castellnou de Bages, Fontanals de Cerdanya, Llívia, Lluçà, Olost, Oristà, Pacs del Penedès, Prats de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra, Sant Martí d’Albars, Sant Quintí de Mediona, Santa Margarida i els Monjos, Toses, Vilanova i la Geltrú, Les Llosses, Gombrèn, Castellar de n’Hug, Els Hostalets de Pierola, Torrelles de Foix.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, Fires i comerç, General, Turisme
Santa Margarida i els Monjos