Santa Margarida i els Monjos es suma diumenge a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

22/11/2019

Santa Margarida i els Monjos es suma aquest cap de setmana a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb la campanya “Adéu plàstics d’un sol ús”, que impulsa la Mancomunitat de Municipis Penedès Garraf.

Les accions es duran a terme aquest diumenge 24 amb la instal·lació d’un punt d’informació sobre reciclatge i prevenció de residus de plàstic, que estarà situat al costat del punt d’informació turística, durant la celebració del mercat setmanal.

Les persones que s’acostin al punt amb carro de la compra o bossa reutilitzable seran obsequiades amb bosses de malla per a la compra a granel de fruita i verdura. La campanya també inclou el bescanvi d’ampolles de plàstic d’aigua buides per una ampolla de vidre reutilitzable (a qui dugui almenys tres ampolles de plàstic de la mida que sigui).

Arxivat a: Fires i comerç, General, Medi ambient