El Most Festival aterra per primer cop a Santa Margarida i els Monjos

14/11/2019

Demà i dissabte, el Most Festival arriba a Santa Margarida i els Monjos per primera vegada. La segona setmana del certamen internacional de cinema del vi i el cava aterra al municipi amb la projecció d'un documental i una pel·lícula.

Divendres, 15 de novembre, a les 18.30 h, es farà una visita al Molí del Foix i  a les 19 h, es projectarà el documental "Tallant el cel, els ocells rapinyaires del Foix". Dissabte, 16 de novembre, a les 11.30 h, s'oferirà de nou una visita al Molí del Foix i a les 12 h, es projectarà el film "Cépages rares, un patrimoine suisse".
En acabar les dues sessions hi haurà degustació de formatges i vins i caves del municipi.
Actes gratuïts i oberts a tothom. Consulteu tota la programació aquí

Arxivat a: Cultura
cartell most festival 2019