Santa Margarida i els Monjos s'incorpora al Most Festival i acollirà la projecció d'un film

29/10/2019

Santa Margarida i els Monjos s'incorpora al Most Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, en la seva 9a edició, que se celebrarà del 7 al 17 de novembre. El Molí del Foix acollirà dissabte, dia 16 de novembre, la projecció d'un film inclòs en la secció Collita d'un certamen que, per la seva temàtica, és únic a Catalunya i l'Estat. Avui s'ha presentat a Vinseum una edició que creix en diversos àmbits i espera repetir la xifra dels 7.000 espectadors que va registrar l'any passat.

Amb la projecció gratuïta del film "Cépages rares, un patrimoine suisse", Santa Margarida i els Monjos s'afegeix a altres quatre punts de la comarca que acullen sessions del Most als municipis, seguint la voluntat de l'organització de descentralitzar el festival i fer-lo arribar a altres racons de l'Alt Penedès.Serà el dia 16 de novembre, a les 12 h al Molí del Foix. Mitja hora abans, a els 11.30 h, es farà un visita guiada a les instal·lacions del Molí. En acabar la projecció s'oferirà un tast de vins del municipi i formatges per als assistents.

Tot i que no forma part del programa oficial del festival, però aprofitant la seva celebració, el Molí del Foix acollirà divendres, 15 de novembre, la projecció del documental "Tallant el cel, els ocells rapinyaires del Foix", d'Estudi Divulgació Natura. Serà a les 19 h i mitja hora abans es farà una visita guiada al Molí. L'acte, que és gratuït, finalitzarà amb una degustació de vins del municipi i foarmatges per als assistents.

Arxivat a: Cultura
presentació Most Festival 2019