El ple aprova el rebuig a la violència i desestima la moció en resposta a la sentència del Tribunal Suprem

22/10/2019

Doble sessió plenària extraordinària ahir a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos per debatre la moció presentada pels grups de l’oposició en resposta a la sentència del Tribunal Suprem, d’una banda, i, de l’altra, el debat d’una proposta de resolució presentada pel grup socialista de condemna i rebuig a la violència que s’ha viscut els darrers dies.

La moció subscrita per ERC, PA-CUP i JuntsxCat de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret a l’autodeterminació no va prosperar perquè va tenir els sis vots favorables de l’oposició i els set en contra del PSC.

Tot seguit va començar la sessió plenària extraordinària de caràcter urgent per debatre la proposta de resolució del grup municipal socialista de condemna i rebuig a la violència. Els grups de l’oposició van anunciar que no participarien en la votació en considerar que la convocatòria no s’havia fet amb l’antelació suficient, tot i que ho preveu la llei, i els regidors d’ERC, PA-CUP i JuntsxCat van abandonar el ple. La proposta de resolució es va aprovar amb els set vots del PSC.

Arxivat a: General
ple 21-10-19